Takläggning Kristinehamn

Skönvikens Bygg AB – Din trygga partner under byggprocessen

Arbete efter dina önskemål och behov

Varmt välkommen till Skönvikens bygg AB när du behöver hjälp med takläggning i Kristinehamn med omnejd. Vi finns här för att hjälpa dig med ditt byggprojekt, vare sig det handlar om takläggning eller en ombyggnation. För oss är det viktigt att du som kund blir nöjd över hjälpen du får av oss. Därför ser vi till att anpassa arbetet i så stor utsträckning som möjligt, så att du får rätt hjälp utifrån dina önskemål och behov. Tveka inte på att ta kontakt med oss om du har några frågor, önskar offert eller är intresserad av att erhålla vår hjälp med takläggning.

Om oss

Skönvikens Bygg AB är verksamma inom byggbranschen sedan drygt tre år tillbaka. Vårt team består av kompetenta byggare som har erfarenhet av det mesta inom branschen. Med vårt arbete vänder vi oss till både privatpersoner och företag belägna i Kristinehamn eller dess närområde.

Takläggning Kristinehamn

Små & stora uppdrag

Till oss kan du vända dig oavsett om du behöver lite eller mycket hjälp med ditt projekt. Vi åtar oss såväl mindre altanbyggen som stora ombyggnationer. Oavsett projektets skala kommer vi lägga stort fokus på kvalitet.

Alltid nöjda kunder

Målsättningen vi har vid samtliga arbeten är att kunden i fråga ska bli 100 procent nöjd med både vårt arbete och vår service. Därmed arbetar vi aktivt för att leverera väl genomförda arbeten med goda resultat.

Takläggning Kristinehamn

Vad vi erbjuder för tjänster

Vår firma arbetar med det mesta inom byggbranschen. När du anlitar oss för ett arbete kommer vi lägga stor vikt vid att göra dig helt nöjd. Allt arbete genomförs med fokus på kvalitet, effektivitet och noggrannhet. Vi vill kunna erbjuda kvalitativa arbeten med goda resultat.

Takläggning

Om du behöver lägga nytt tak eller byta ut det gamla finns vi här för att hjälpa till. Tack vare kunskap och erfarenhet inom tak och takläggning vet vi hur vi ska genomföra arbetet på ett effektivt och bra sätt samtidigt som det är säkert.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så är du välkommen att kontakta oss på följande sätt:

Skönvikens Bygg AB

SKÖNVIKSVÄGEN 10, 653 50 Karlstad

072-454 64 55

info@skonviken.se

Takläggning Kristinehamn

Hos oss på Skönvikens Bygg AB kan du få hjälp med diverse olika tjänster inom byggbranschen. Vi arbetar med allt från uterum och altan till takläggning. Med arbetet utgår vi från Skåre men arbetar också i stora delar av dess omnejd, bland annat Kristinehamn.

Takläggning Kristinehamn